tiistai 7. helmikuuta 2012

Hitain ja varmoin askelin kohti kevättä

Pikkuhiljaa olemme alkaneet siirtyä kohti kevättä myös savon suunnalla, vaikkakin viime perjantaina Tervossa pakkasmittari huiteli -29 asteen seutuvilla ja viikonloppuna taisi olla kylmempääkin. Äyskoski oli aika tiukan jääkannen peitossa, keskivirta vain lipui hiljalleen sulana.

Ennen kuin siirrämme katseen kohti kautta 2012 niin käydään läpi hiukan viime kauden saalismääriä. Taimenia saatiin 685 kpl, harjuksia 346 kpl ja kirjolohia 211 kpl.  Seuraavassa taimenien jakautuminen kokoluokittain toukokuun ja lokakuun ajalle sekä kalamäärien jakautuminen lupaa kohden. Kalamäärät perustuvat palautettuihin saalispalautteisiin.







Tulevalla kaudella 2012 saalispalautteen palauttamatta jättäminen estää seuraavien lupien myynnin. 

Kaudelle 2012 lupien myynti on aloitettu. Sumukorentoajalle olemme laatineet kalastuspaketin majoituksineen hintaan 99e per vuorokausi. Lupia on vielä reilusti jäljellä, joten kipinkapin ottamaan yhteyttä Lohimaan myyntiin  029 193 5071 tai 0400-418393 sähköpostilla sales@lohimaa.fi.
Kesäkauden hinnat ilmoitamme myöhemmin keväällä. Lohimaalla tulee olemaan oma osasto Tampereen Perhomessuilla tänäkin vuonna joten tavoitat meidät myös sieltä. 


Loppuun vielä pari kuvaa hyisestä Äyskoskesta keskitalven jääpeitossaan.





 Hyvää kevään odotusta kaikille!!