maanantai 12. syyskuuta 2011

Syksyn kuulumisia

Syksy on saapunut Äyskoskelle, mutta kalastukausi jatkuu harjuksen kalastuksen merkeissä. Luvat syksylle ja talvelle maksavat 35 euroa, joka käsittää kalastuksen valoisan aikaan. Majoituspaketeista ja muista hinnoista ottakaa yhteyttä numeroon 029 193 5071 taikka myyntiimme  sales@lohimaa.fi .
Syyskuun alussa koskella pidettiin kutusora-talkoot, joissa laitettiin lisää soraa vanhoille kutupesille. Kiitos vielä kaikille mukana olleille ja toivotaan että soraikoilla jatkettaisiin sukua monena syksynä.
Viime viikonloppuna Äyskoskella järjestettiin perhokalastuksen SM-finaalit. Lohimaa onnittelee kisoissa pärjänneitä ja kireitä siimoja kansainvälisille kisavesille. Tässäpä linkki lopputuloksiin http://www.savoproteam.net/index.php?option=com_content&view=article&id=136:perhokalastuksen-sm-finaalit-2011&catid=46:yleinen&Itemid=439 .
Tulevana viikonloppuna taas mitellään muutaman vuoden tauon jälkeen maineikas Rockonki, voittajalle luvassa kalamiehen mainetta muusikko ja muissa "jetset" piireissä :) Tulkaahan kannustamaan sankoin joukoin, nimittäin paikalle saattaa ilmestyä jokunen oikeakin julkimo. Sekä perjantaina ja lauantaina esiintyy liveorkesteri ja koko viikonlopun on mahdollisuus vetää rock-karaokessa suosikki kappaleita. Lauantaina kauden päättäjäisissä esiintyy Tervon kylillä aina niin suosittu Tommy Huovinen http://www.tommyhuovinen.net/tommy.php






Ohessa vielä muutamia kuvia soratalkoista sekä loppukauden kaloista. Muistakaa kaikki alueella kalastavat että kunnioitetaan kahluukieltoja sekä annetaan taimenille kuturauha ja keskitytään harjuksen kalastukseen.