torstai 8. toukokuuta 2014

Kevättä,kesää ja kaikkea muuta

Kevät alkaa pikku hiljaa olemaan  käsillä täällä Savonkin korkeudella ja kesää kohti mennään täydellä teholla. Ahventen odotellaan saapuvan Äyskoskeen heti pikimiten jahka vedet lämpenevät vielä aavistuksen. Taimenet ovat jo hakeutuneet koskeen jokin aika sitten ja jokunen kalamies onkin viettänyt hienoja alkukevään iltoja vonkaleita stremereilla jallittaen pitkän talven jälkeen. Tällä hetkellä Äyskoskella vallitsee vielä kahluukielto osassa koskea ja sitä on syytä kunnioittaa.

Ensi viikonloppuna 17.5. Lohimaassa järjestetään perinteinen Rokkionki tapahtuma jossa tänä vuonna ovat kilpailemassa ainakin näyttelijä Kari Hitalahti, perhokalastaja Jasper Pääkkönen, jääkiekkoilija Janne "Pessi" Pesonen ja Mr. Sleepy Sleepers Mato Valtonen. Erinäisten tietojen mukaan myös Eläkeläisten pojista joku tulee paikalle onkimaan, siis jos on selvinnyt Saksan kiertueelta Tervon maaperälle asti... Iltakemujen musiikista vastaa Sturm und Drangin muusikot jotka myöskin ovat mukana päivän kisassa.

Lohimaan uudet nettisivut palvelevat osoitteessa http://www.lohimaa.fi/. Tuolta löytyy reaaliaikainen varausjärjestelmä kalaluville sekä majoituksille.

Kireitä siimoja kaikille tulevalle kaudelle.